Proudem
home O nás Stanovy Kontakty Diskuse Rozdílné Rytmy 10. 02. 2022   aktualizace




Podpořili nás

Global Fund for Women Slovak - Czech Women´s Fund Navštivte nás na Facebooku

Partneři

iGirls.cz Color Planet

Sport

Pravidelný nedělní sport a festivalový sport v rámci eLnadruhou - NEJEN lesbického kulturního festivalu.

Čekají Vás ceny a to pro stolní fotbal sada psacího pera s dřevěnou rukojetí a stojánkem, zapalovač Zippo s feministickou ikonou, celkové ošetření laserovou epilací podpaží od Epilace Praha, Brno(budete si moc vybrat salon).

Nejlepší hráčka nedělního sportu obdrží tandemový seskok s padákem od Skyservisu, dále budete hrát o celkové ošetření laserovou epilací - pernamentní odstranění ochlupení v podpaží, medajle a diplomy.

 

Festivalový sport z Masné 2012

Festivalový sport z Masné 2011

Výsledky Stolního fotbalu 7. ročníku eLnadruhou - Otevřený lesbický festival

1. Míša + Nikr
2. Monča + Ivča
3. Rachna + Kachna

Výsledky Fotbalu 7. ročníku eLnadruhou - Otevřený lesbický festival

1. Kick - off
2. Mama habana
3. Pohroma

 

 

Festivalový sport  z Masné 2010

Výsledky Stolního fotbalu 6. ročníku eLnadruhou - NEJEN lesbický kulturní festival
1. Klára + Denisa
2. Jitka + Zuzka
3. Niki + Míša

Výsledky Fotbalu 6. ročníku eLnadruhou - NEJEN lesbický kulturní festival
1. Pohroma
2. Fc mě se nechce
3. Mama habana


Výsledky Volejbal
Bohužel se nikdo nepřihlásil.

Výsledky basketbalu
Bohužel se nikdo nepřihlásil.

Putovní pohár Best Group nebyl letos nikomu předán, jelikož se přihlásily pouze fotbalové týmy. 

Všem účastnicím/účastníkům DĚKUJEME za aktivní přístup a VÍTĚZKÁM/VÍTĚZŮM GRATULUJEME!

Pravidla pro letošní ročník sportovního klání byla o proti loňskému ročníku pozměněna, tak aby co nejvíce vyhovovala potřebám zúčastněných. Každá kategorie bude oceněna samostatně a putovní pohár
Best Group získá družstvo, které podá nejlepší výkony a bude hrát fair play na základě určení "tajné osoby", kterou určí ředitelka festivalu. Sledujte sekci sport a aktuality, kde uveřejníme v nejbližší době přihlášku pro níže uvedené sporty.

Pravidla turnaje o putovní pohár ve STOLNÍM FOTBALE
(tento turnaj bude probíhat v hudebním clubu VAGON - je nutné vyplnit přihlášku)


Turnaje se účastní dvoučlenná družstva (jedna + jedna, nebo jedna + jeden) ve dvou skupinách, při čemž ve skupině se utká každý s každým na dva vítězné zápasy končící dosažením 6 gólů jedním ze soupeřů.
Do finálové skupiny postupují první 4 družstva z každé skupiny. Pořadí ve skupině určuje počet vítězství, při stejném počtu vítězství rozhoduje menší počet prohraných utkání, při stejném počtu vítězství a stejném počtu prohraných zápasů rozhoduje vzájemné utkání.


Pravidla ve VOLEJBALOVÉM turnaji pro festival L2
Koná se: víceúčelové hřiště Na Františku vchod z ulice Kozí, Praha 1, (BUS 133 Řásnovka, TRAM 17 Právnická fakulta)

Turnaje se účastní šestičlenná družstva, při čemž se utká každé s každým. Složení družstev: počet mužů nesmí být v týmu větší než počet žen. Záleží na počtu přihlášených družstev, proto konečné schéma určí pořadatel až na místě. Každé družstvo si zvolí kapitánku/kapitána, který bude komunikovat s organizátorem(rozhodčí/m), hlásit výsledky a kontrolovat jejich řádné zapsání.Bude se hrát na 2 vítězné sety do 15-ti bodů při čemž rozdíl musí být o dva míče např.při stavu 15:13 je zápas ukončen(třetí, rozhodující set se též hraje do 15-ti bodů). Za každý vyhraný set získá družstvo 1 bod (= když zápas skončí 2:1, vítězové mají 2 body, poražení 1 bod). O zvolení strany a práva prvního míče rozhodují kapitánky/kapitáni ve vzájemném souboji kámen, nůžky, papír (platí první vítězství) = vítěz určuje zda chce míč či stranu a kdo bude počítat výsledky vzájemného boje. Ostatní pravidla jsou na vzájemné dohodě v přítomnosti rozhodčího platí vždy jeho výrok. Každé družstvo má možnost mít až tři náhradní hráčky/hráče.

Pravidla ve FOTBALOVÉM turnaji pro festival L2

Turnaje se účastní šestičlenná družstva 4 + 1, při čemž se utká každé s každým. Složení družstev: počet mužů nesmí být v týmu větší než počet žen. Též záleží na počtu přihlášených družstev, proto konečné schéma určí pořadatel až na místě. Každé družstvo si zvolí kapitánku/kapitána, která/ý bude komunikovat s organizátorem (rozhodčí/m), případně hlásit výsledky a kontrolovat jejich řádné zapsání. O zvolení strany a práva výkopu míče rozhodují kapitánky/kapitáni ve vzájemném souboji kámen, nůžky, papír (platí první vítězství) = vítěz určuje zda chce míč či stranu a nahlásí stav rozhodčí/mu. Bude se hrát 2 x 6 minut s přestávkou 3 minuty.O vítězi rozhoduje počet branek. Za vítězství jsou 3body, za remízu 1bod za prohru 0bodů. Ostatní pravidla jsou přibližně stejná jako v malé kopané a záleží na vzájemné domluvě kapitánek/kapitánů o domluvených pravidlech musí být informována/informován rozhodčí. Při zápase vždy platí výrok rozhodčí/rozhodčího. Každé družstvo má možnost mít až tři náhradní hráčky/hráče.

Na tyto tři sporty je nutno vyplnit přihlášku, kterou je nutno poslat do 10.5. 2009 na tuto emailovou adresu sport@elnadruhou.cz  
Přihlášku naleznete ZDE

DOPROVODNÝ PROGRAM - NESOUTĚŽNÍ

Pravidla pro Ping-pong na festivalu L2
Tato pravidla jsou na dohodě hráček/hráčů a patří k volné, nesoutěžní disciplíně do celkového hodnocení se bude započítávat pouze vítězství jedné hráčky/hráče z jednoho družstva. Vítězství bude ohodnoceno 1bodem a to pouze jedenkrát pro jedno družstvo. Výsledek musí být nahlášen kapitánkou/kapitánem družstva organizátorům a řádně zapsán. Ping-pongu se může zúčastnit i více hráček/hráčů z jednoho družstva i nepřihlášení jednotlivci, jelikož spadá do volné disciplíny, avšak bez nároku na cenu.

Pravidla pro Minigolf na festivalu L2
Pravidla této disciplíny jsou shodná s pravidly Minigolfu platných v areálu sportoviště. Minigolf patří k volné nesoutěžní disciplíně Minigolfu se může zúčastnit i více hráček/hráčů z jednoho družstva i nepřihlášení jednotlivci, jelikož spadá do volné disciplíny, avšak bez nároku na cenu.

Pravidla pro lezeckou stěnu, doskočiště a běžeckou dráhu jsou shodná s pravidly areálu sportoviště.

 

 

S P O R T 2008

 

Výsledky stolního fotbalu ze 14. ročníku NEJEN lesbického kulturního festivalu L2

1. místo     KAČÍ + ZUZA
2. místo     KRÁLOVÉ
3. místo     JITKA + ZUZA
4. místo     CARRANGI + LUCCASO
5. místo     MARIE + LENKA
6. místo     CHLAZENÁ + EVUŠ
7. místo     LUMEN + JOE

Ceny za 1. místo: Putovní pohár, zlaté medajle, poukázka pro 2osoby do restaurace FANTOZZI, slevové kupony na lesbické knihy z LePressu + dárkové předměty L2 
Ceny za 2. místo: stříbrné medajle, trička L2, odznáčky a tužky L2
Ceny za 3. místo: bronzové medajle, slevové kupony na lesbické knihy z LePressu a odznáčky a tužky L2

Výsledky ze Sportovního odpoledne Na Františku konaném 11. 5. 2008

Volejbal

1. místo     ENDORFINY
2. místo     PLANET TEAM 
3. místo     FC HNÁTY
4. místo     RUSKO a FKLP
5. místo     Déjà vu

Fotbal

1. místo     FC mě se nechce
2. místo     Pravý Hnáty    
3. místo     Levá Hnáta    
4. místo     Déjà vu
5. místo     FKLP     
6. místo     Rusko       
7. místo     Mana Habana
8. místo     XY

 

                Putovní pohár BEST GROUP v roce 2008 získalo družstvo   

                                                        FC mě se nechce


PRAVIDLA TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR VE STOLNÍM FOTBALE

(tento turnaj bude probíhat v hudebním clubu VAGON v sobotu 10.5.2008-je nutné vyplnit přihlášku)
 
Turnaje se účastní dvoučlenná družstva (jedna + jedna, nebo jedna + jeden) ve dvou skupinách, při čemž ve skupině se utká každý s každým na dva vítězné zápasy končící dosažením 6 gólů jedním ze soupeřů.
Do finálové skupiny postupují první 4 družstva z každé skupiny. Pořadí ve skupině určuje počet vítězství, při stejném počtu vítězství rozhoduje menší počet prohraných utkání, při stejném počtu vítězství a stejném počtu prohraných zápasů rozhoduje vzájemné utkání.

Pravidla ve Volejbalovém turnaji pro festival L2

 
Turnaje se účastní šestičlenná družstva, při čemž se utká každé s každým. Záleží na počtu přihlášených družstev, proto konečné schéma určí pořadatel až na místě. Každé družstvo by si mělo zvolit kapitánku/kapitána, který bude komunikovat s organizátorem(rozhodčí/m), hlásit výsledky a kontrolovat jejich řádné zapsání.Bude se hrát na 2 vítězné sety do 15-ti bodů při čemž rozdíl musí být o dva míče např.při stavu 15:13 je zápas ukončen(třetí, rozhodující set se též hraje do 15-ti bodů). Za každý vyhraný set získá družstvo 1 bod (= když zápas skončí 2:1, vítězové mají 2 body, poražení 1 bod). O zvolení strany a práva prvního míče rozhodují kapitánky/kapitáni ve vzájemném souboji kámen, nůžky, papír (platí první vítězství) = vítěz určuje zda chce míč či stranu a kdo bude počítat výsledky vzájemného boje. Ostatní pravidla jsou na vzájemné dohodě v přítomnosti rozhodčího platí vždy jeho výrok.

Pravidla ve Fotbalovém turnaji pro festival L2


Turnaje se účastní šestičlenná družstva 5 + 1, při čemž se utká každé s každým. Též záleží na počtu přihlášených družstev, proto konečné schéma určí pořadatel až na místě. Každé družstvo by si mělo zvolit kapitánku/kapitána, která/ý bude komunikovat s organizátorem (rozhodčí/m), případně hlásit výsledky a kontrolovat jejich řádné zapsání. O zvolení strany a práva výkopu míče rozhodují kapitánky/kapitáni ve vzájemném souboji kámen, nůžky, papír (platí první vítězství) = vítěz určuje zda chce míč či stranu a nahlásí stav rozhodčí/mu. Bude se hrát 2 x 6 minut s přestávkou 3 minuty.O vítězi rozhoduje počet branek. Za vítězství jsou 3body, za remízu 1bod za prohru 0bodů. Ostatní pravidla jsou přibližně stejná jako v malé kopané a záleží na vzájemné domluvě kapitánek/kapitánů o domluvených pravidlech musí být informována/informován rozhodčí. Při zápase vždy platí výrok rozhodčí/rozhodčího.

Pravidla pro Ping-pong na festivalu L2

Tato pravidla jsou na dohodě hráček/hráčů a patří k volné disciplíně do celkového hodnocení se bude započítávat pouze vítězství jedné hráčky/hráče z jednoho družstva. Vítězství bude ohodnoceno 1bodem a to pouze jedenkrát pro jedno družstvo. Výsledek musí být nahlášen kapitánkou/kapitánem družstva organizátorům a řádně zapsán. Ping-pongu se může zúčastnit i více hráček/hráčů z jednoho družstva i nepřihlášení jednotlivci, jelikož spadá do volné disciplíny, avšak bez nároku na cenu.

Pravidla pro Minigolf na festivalu L2

Pravidla této disciplíny jsou shodná s pravidly Minigolfu platných v areálu sportoviště. Minigolf patří k volné disciplíně do celkového hodnocení se bude započítávat pouze účast s dokončením všech drah, které bude ohodnoceno 1bodem a to pouze jedenkrát pro jedno družstvo.
Minigolfu se může zúčastnit i více hráček/hráčů z jednoho družstva i nepřihlášení jednotlivci, jelikož spadá do volné disciplíny, avšak bez nároku na cenu.

Pravidla pro Basketbal na festivalu L2

Tato pravidla jsou na dohodě hráček/hráčů a patří k volné disciplíně do celkového hodnocení se bude započítávat pouze vítězství, které bude ohodnoceno 1bodem a to pouze jedenkrát pro jedno družstvo. Výsledek musí být nahlášen kapitánkou/kapitánem družstva organizátorům a řádně zapsán. Basketbalu se může zúčastnit i více hráček/hráčů z jednoho družstva i nepřihlášení jednotlivci, jelikož spadá do volné disciplíny, avšak bez nároku na cenu.

Putovní pohár“Best Group“ získá družstvo s nejvíce dosaženými body, v případě shody bodů u více družstev rozhoduje skóre.
Pravidla pro lezeckou stěnu, doskočiště a běžeckou dráhu jsou shodná s pravidly areálu sportoviště.

 

 

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/elnadruhou.cz/index.php:168 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/elnadruhou.cz/index.php on line 168